sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Jo joutui armas aika...

Kevät hurahti ohi ja muuttui jo Toukokuulla kesäksi. Hyvä siis, että äiti-koiran johdolla olemme jo jonkin aikaa käyneet opettelemassa uimisen saloja Koirasportin-koirauimalassa Laukaan Leppävedellä. Myy, Mökö ja Manta ovatkin oppineet aika taitureiksi uintihommissa. Käyntimme siellä alkoivat lähinnä kunnon palautuksena emälle ja pentujen lihasten kasvua tukemaan, tietenkään haittaa ei ole siitä, että pennut oppivat samalla uimaan erinomaisesti näin ennen kesän ja järvikauden alkua. 



Pääsiäisen aikoihin saimme oikein mukavan vieraan, kun kasvatti tyttö Unna (D.Ustit Gahci Buoska) kävi vierailulla ohikulkumatkalla. Saimme pidettyä pienimuotoisen pentuetapaamisen sillä paikalle saapuivat myös Mökö (D.Ustit Gahci Stallu) ja sijoitustyttö Manta (D.Ustit Gahci Neida). Manta ja Unna olivat jo pieninä kuin kaksoset, eikä tyttöjen toisistaan erottaminen ole juuri helpottunut! Tyttöset nimittään ovat yhä kuin kaksi marjaa! Kiitoksia kovasti Iidalle ja Tonille, että tulitte tyttöä meille näyttämään!

Ipana lauma.

Unna ja Manta.

Ensi viikonloppuna meillä olisi ipanoilla luvassa ensimmäinen esiintyminen näyttelykehissä. Ikää tulee lauantaina juuri tarpeeksi, jotta pääsevät pentukehään Oriveden näyttelyissä. Myös aika kesäturkkinen Pihka pääsee pitkän tauon jälkeen pyörähtämään kehässä. Katsotaan mitä tuomari tykkää meidän mamma koirasta!

 Oikein hyvää kesän alkua toivottavat Pihka ja Myy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti